Sayonara

Yaklaşık 4 yıldır internette sahte bir kimlik kullanıyorum. Bu durumun artı yanları olsa da negatif olarak psikolojik rahatsızlıklardan tutun da çeşitli sebeplerden verimsiz bir yaşama ve hafıza sorunlarına yol açtı. Sonuç olarak aynada kendimi gördüğümde tanıyamaz hale geldim.

Bu, İnfiniyFree forumundaki hesabımdan farklı bir şey. Burada bir kimliğim yok, belki de toplasanız 30 gün aktif olmadığım bir platform. Farklı eğitim seviyesine sahip, hobilere sahip, isimlere sahip; kendi yarattığım kişilerin insan bağlarını ve hayat günlüklerini tutarak dışarıya hiçbir şüphe yaratmadan planlanmış paylaşım ile zaman sorunu da yaşamadan yarattığım ve yönettiğim kişiler var. Her bir kişinin mentaline ve eğitimine 2 yıldan uzun süre çalıştım ve bu sürecin sonunda doğal olarak kendisi işlevsiz birisi oldum. Kendimden korkar oldum. Kendini silip, olmayan birisi olmak isteyen birisi oldum.

Özgüvenimi toplayıp olmak istediğim kişiyi kendim gerçekleştirmeliyim, sahte bir kimlik ardında değil.

Bu kişileri içimden atmak ve onları unutmak çok zor olacak, ama en azından bir noktasından başlamalıyım.

ISS’e bilet açtım. IP adresim ve portum değiştirilecek.
İnternet erişimimi 60 günlüğüne kısıtlayacağım, böylece direkt bir sekme olmayacak.
Eski kimlikleri GDPR sayesinde anonimleştirebiliyor ve kaldırabiliyorum, teşekkürler Avrupa.
Linux kullanan %10<'luk kesimden çıkmak için de Mikropsoft’un Çöpdows’una geçmeliyim. Lalet olsun.
Yine benzer sebepten, tarayıcı parmak izi mevsusu, mevcut cihazlarımı ikinci elden satıp yeni cihazlar almalıyım.

Bu forumda rahatım, çünkü bu hesabımı sağda solda böyle deli kişilikler yaratmadan önce açmıştım ve o zamandan bana kalan tek hesap.

Bakalım insana insan olmak nasıl hissettiriyormuş.

1 Like

:face_with_monocle:

2 Likes

I understand you want to speak in your different language, but it’s been a while since you don’t speak in English, especially on an English-speaking forum. Here is what I translated:


Take your time to do so, I’ll be always on your side!

11 Likes

Nobody is forcing you to have a “fake identity”. You can use your real name on the Internet if you want to.

2 Likes

Not the best thing for his privacy. It is also funny that you are commenting “Nobody is forcing you to have a “fake identity”.” on someone’s topic who is regretting things regarding that, you do not know what was going on with him in reality to lead him to this.

8 Likes

I don’t think “reality” was involved :rofl:

You are free to be an -hole but need to understand where everyone is coming from and why people may end up saying something in order to disagree with you :slight_smile:

10 Likes

It’s ok. I don’t get my feelings hurt when people disagree with me.