mysitebuilder.org issue

Everytime I try and install a website to my domain, tails38.gq it keeps saying Oops! We cannot install a template to this site! (tails38.gq)

I am using Chrome if that helps.

Can you please take a screenshot of the error page?

@Admin said:
Can you please take a screenshot of the error page?
Sorry for the extremely long wait here is the photo http://prntscr.com/k061lq

when i open my domain .It says you are all set up and display a page of infinityfree . bUT I HAVE ALRADY PUBLISHED IT ON WORD PRESS

@Sonu2300 said:
when i open my domain .It says you are all set up and display a page of infinityfree . bUT I HAVE ALRADY PUBLISHED IT ON WORD PRESS

Try using this on your browser address bar:
http://yourdomain.tld/wp
(try to add a /wp on your domain)

A> @Sonu2300 said:

when i open my domain .It says you are all set up and display a page of infinityfree . bUT I HAVE ALRADY PUBLISHED IT ON WORD PRESS

Also you are hijacking a topic, please create a new discussion about your issue.

@101Tails said:

@Admin said:
Can you please take a screenshot of the error page?
Sorry for the extremely long wait here is the photo http://prntscr.com/k061lq

That error means the domain could not be found on your account, or the root directory of the website could not be found. I checked our systems for tails38.gq, but it doesn’t seem to be added to an account yet. Could you please add the domain to your account first as an Addon Domain or a Parked Domain, then wait a few hours before trying again?

I tried to add it before I deleted it off the system yet it wouldn’t install the site

@101Tails said:
I tried to add it before I deleted it off the system yet it wouldn’t install the site

Then do you still need people to help with this? If you do, could you please add your domain again?