My site isn't working

Hello guys, how are u? So I having trouble to understand what is going on here, I uploaded my files yesterday and when I visit the URL of my website I find this: Screenshot by Lightshot. What should I do? Is it going to load automatically after some hours? THX

What’s the domain that has this problem?

MrJunior said:
What's the domain that has this problem?
Sorry, I was whitout internet these last days. This is the domain : http://liviazinha.epizy.com/
Imitdrak said:
MrJunior said:
What's the domain that has this problem?
Sorry, I was whitout internet these last days. This is the domain : http://liviazinha.epizy.com/
Please make sure to upload your files in /htdocs folder
Imitdrak said:
MrJunior said:
What's the domain that has this problem?
Sorry, I was whitout internet these last days. This is the domain : http://liviazinha.epizy.com/
Please make sure to upload your files in /htdocs folder
I have already uploaded them!
Imitdrak said:
Imitdrak said:
MrJunior said:
What's the domain that has this problem?
Sorry, I was whitout internet these last days. This is the domain : http://liviazinha.epizy.com/
Please make sure to upload your files in /htdocs folder
I have already uploaded them!
Could you please provide a screenshot to verify you have uploaded it into the right folder?
Did you upload the files inside the /htdocs folder?
To make a website appear, you must have a file called `index.html` or `index.php` (all lowercase letters) DIRECTLY in the htdocs folder. If the file has any other name (like `index.HTML`, `INDEX.php`, `home.html` or `welcome.php`), or is placed in a subdirectory, it won't be loaded as the main page of your website.